Home ยป Ziggo GO streamen naar tv met chromecast
Streamingdiensten

Ziggo GO streamen naar tv met chromecast

Ziggo go streamen naar tv

Ziggo GO is een streamingdienst uit Nederland die een grote verscheidenheid aan tv-programma’s en films biedt. En nu kun je met behulp van Google’s Chromecast Ziggo GO op je TV bekijken.

Chromecast is een digitale mediaspeler waarmee je online content van je telefoon, tablet of laptop rechtstreeks naar je TV kunt streamen. Heb je deze nog niet? Dan kun je hier lezen over welke Chromecast kopen. Chromecast werkt met apps als Netflix, YouTube, HBO GO en natuurlijk Ziggo GO.

Om Ziggo GO met Chromecast naar je TV te gaan streamen, moet je eerst de Ziggo GO app downloaden op je telefoon of tablet. Sluit vervolgens je Chromecast aan op je TV en open de Ziggo GO app.

Heb je nog geen Ziggo abonnement? Ga dan naar de Ziggo website om de abonnementen te bekijken.

In de Ziggo GO app zie je rechtsboven een “cast” icoontje. Tik op dit pictogram en selecteer je Chromecast in de lijst met apparaten.

Kies nu gewoon de show of film die je op Ziggo GO wilt bekijken en druk op de “play” knop. De show of film zal beginnen te spelen op je TV via Chromecast.

Met Ziggo GO en Chromecast kun je nu genieten van al je favoriete tv-programma’s en films op het grote scherm. Dus, waar wacht je nog op?

Zo kun je je kunt beginnen met Ziggo streamen naar de tv:

1. Zorg ervoor dat je Chromecast-apparaat is aangesloten op je tv.

2. Open de Ziggo GO app op je mobiele apparaat.

3. Selecteer de content die je wilt bekijken.

4. Tik op het pictogram “Cast” in de rechterbovenhoek van het scherm.

5. Selecteer je Chromecast-apparaat in de lijst met beschikbare apparaten.

6. Geniet van je inhoud op het grote scherm!

Ziggo Go op je computer of laptop kijken en casten

Het is ook mogelijk om inhoud te streamen via de Ziggo Go website. Als je Ziggo klant bent in Nederland, kun je nu ook content streamen via de Ziggo Go website. Dit betekent dat je live TV en on-demand content kunt bekijken op je computer of laptop, zonder dat je de Ziggo Go app hoeft te downloaden.

Om te beginnen met streamen moet je inloggen op de Ziggo Go website met je Ziggo accountgegevens. Zodra je bent ingelogd, kun je beginnen met het bekijken van content van alle kanalen die beschikbaar zijn op Ziggo Go.

Wil je Ziggo Go casten naar je tv vanaf je laptop of computer? Selecteer de inhoud die je wilt bekijken. Je kunt de inhoud op twee manieren streamen naar tv: via de drie puntjes uiterst rechts in de balk van Chrome of door op het Cast pictogram in de web player van Ziggo Go te drukken. Er verschijnt dan een menu met een lijst van beschikbare apparaten binnen je Wi-Fi-netwerk.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het streamen van je favoriete content op Ziggo Go!

Reageren

Klik hier om te reageren