Home » Waar kun je Harry Potter online kijken?
Films

Waar kun je Harry Potter online kijken?

Harry Potter films online kijken en streamen
© Warner Bros. Entertainment Inc.

Ben je een fan van de Harry Potter serie? Ben je op zoek naar een manier om de films online te bekijken? Zoek niet verder, want je kunt nu Harry Potter films kijken op HBO Max. Bekijk alle acht de Harry Potter films, waaronder Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 1 en 2, Harry Potter en de Orde van de Feniks, Harry Potter en de Vuurbeker, Harry Potter en de Steen der Wijzen, Harry Potter en de Gevangene van Azkaban, Harry Potter en de Halfbloed Prins, en Harry Potter en de Geheime Kamer.

HBO Max heeft het gemakkelijk gemaakt om al je favoriete Harry Potter films te bekijken. Alles wat je nodig hebt is een HBO Max abonnement, en je kunt alle Harry Potter movies op de dienst bekijken. De films zijn allemaal beschikbaar in HD, en je kunt ze ook bekijken op je telefoon, tablet of computer. Aanmelden is eenvoudig, en je kunt meteen beginnen met streamen.

Als je op zoek bent naar de beste manier om de Harry Potter films te beleven, dan is HBO Max de perfecte keuze. Niet alleen kun je alle films bekijken, maar je kunt ook de wereld van Harry Potter verkennen in de boeken, games en meer. Met de HBO Max dienst kun je de wereld van Harry Potter verkennen, en de magie zelf ervaren.

De uitzendrechten liggen in handen van Warner Bros en dit bedrijf is ook de eigenaar van streamingdienst HBO Max. Dus deze dienst is het beste om naar Harry Potter te kijken. Of je nu een die-hard fan bent of gewoon de magie van Harry Potter wilt ervaren, met HBO Max zit je goed. Dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan voor HBO Max en begin meteen met het kijken van Harry Potter films!

Waar gaan de Harry Potter films over?

De Harry Potter-films zijn een serie van acht fantasy-avonturenfilms, gebaseerd op de gelijknamige boeken van J.K. Rowling. Het verhaal volgt het leven van Harry Potter, een jongen die ontdekt dat hij eigenlijk een tovenaar is en die naar de Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry gaat om te leren over magie.

In de films maken we kennis met Harry’s beste vrienden, Ron en Hermelien, die hem bijstaan tijdens zijn avonturen en hem helpen om de duistere krachten te bestrijden die zijn wereld bedreigen. Ron is een trouwe en grappige vriend, terwijl Hermione slim en vastberaden is en vaak de leiding neemt in gevaarlijke situaties.

De films volgen Harry en zijn vrienden terwijl ze vriendschappen sluiten, magie leren en de strijd aangaan tegen Voldemort, een duistere tovenaar die erop uit is de tovenaarswereld te overheersen. Ze worden geconfronteerd met vele uitdagingen en obstakels, van het toernooi der drie tovenaars tot de zoektocht naar de Gruzielementen van Voldemort. Maar ze slagen er uiteindelijk in om de kwade krachten te overwinnen en de tovenaarswereld te redden.

De films uitgekomen in volgorde

Sinds de release van de eerste film in de Harry Potter franchise in 2001, is de magische wereld gecreëerd door J.K. Rowling een cultureel fenomeen geworden. Van de geliefde boeken tot de magische films is het geen wonder dat Harry Potter wereldwijd zo populair is geworden. Voor wie vanaf het begin wil genieten van de magische reis, is hier de complete lijst van uitgebrachte Harry Potter films in volgorde:

FilmReleasejaar
Harry Potter en de Steen der Wijzen2001
Harry Potter en de Geheime Kamer2002
Harry Potter en de Gevangene van Azkaban2004
Harry Potter en de Vuurbeker2005
Harry Potter en de Orde van de Feniks2007
Harry Potter en de Halfbloed Prins2009
Harry Potter en de Relieken van de Dood – Deel 12010
Harry Potter en de Relieken van de Dood – Deel 22011

Of je nu fan bent van de boeken of van de films, de Harry Potter franchise heeft voor elk wat wils. Als je nog niet bent begonnen met het kijken van de films, dan is dit het perfecte moment om te beginnen, of kijk ze gewoon nog een keer en geniet van de magie!

Is Harry Potter te zien op Netflix?

Leer hoe je in 2023 alle acht Harry Potter-films online kunt bekijken in Nederland op Netflix, ondanks het feit dat deze films niet beschikbaar zijn op Netflix in dit land. Netflix gebruikt geografische blokkering om content te beperken op basis van je locatie. Maar er is een oplossing: met behulp van een VPN (Virtual Private Network) kun je Netflix laten denken dat je je in een ander land bevindt. De beste optie om alle Harry Potter-films te bekijken, is door verbinding te maken met een server in Spanje met behulp van een VPN. Heb je nog geen VPN, vergelijk hier VPN prijzen. Hoewel de hele serie ook beschikbaar is in Polen en Portugal en de laatste vier films beschikbaar zijn in Canada, raden we aan om VPN-servers in Spanje te gebruiken omdat resultaten van andere landen met verschillende VPN’s gemengd zijn. Het gebruik van een VPN betekent dat je niet alleen toegang hebt tot de volledige bibliotheek van de Spaanse Netflix, maar ook dat je gegevens en activiteiten privé blijven. Kies simpelweg een VPN-server in Spanje en geniet van de avonturen van Harry Potter.

Reageren

Klik hier om te reageren