Home » VLC gaat Chromecast ondersteuning inbouwen
Chromecast

VLC gaat Chromecast ondersteuning inbouwen

VLC Chromecast

VLC is de meest populaire video-client die je gratis kunt downloaden op internet. VLC is beschikbaar voor Mac, Windows, iOS, Android en meer. De kracht van VLC zit hem in de vele ondersteunde videoformaten zoals .mov en .mp4, waardoor VLC het erg goed doet. Als je een Chromecast hebt gekocht kun je niets met VLC doen, maar daar komt verandering in!

VLC ondersteuning Chromecast

VLC heeft aangekondigd dat ze bezig zijn met het inbouwen van Chromecast ondersteuning voor zowel iOS als Android. Daarnaast hebben ze bekend gemaakt dat ze de ondersteuning voor het casten/streamen ook gaan inbouwen voor Mac en Windows, maar dat het voor deze platformen langer zal duren. Men verwacht dat de stick van google bij een breder publiek populair zal worden zodra de VLC app wordt ondersteund. Het is namelijk heel gemakkelijk om video’s op je iPhone te zetten en met de vlc app af te spelen op je TV.

Wil je een hardeschijf of usb stick met films aansluiten op je telefoon, zodat je films kan streamen naar je tv? Ook dat is mogelijk. Kijk snel op de tips en tricks pagina voor een eenvoudige uitleg.

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment