Home » VLC heeft Chromecast ondersteuning ingebouwd
Chromecast

VLC heeft Chromecast ondersteuning ingebouwd

VLC Chromecast

VLC is de meest populaire video-client die je gratis kunt downloaden op internet. VLC is beschikbaar voor Mac, Windows, iOS, Android en meer. De kracht van VLC zit hem in de vele ondersteunde videoformaten zoals .mov en .mp4, waardoor VLC het erg goed doet. Als je een Chromecast hebt gekocht kon je eerst niets met VLC doen, maar daar is verandering in gekomen!

VLC ondersteuning Chromecast

VLC heeft aangekondigd dat ze bezig gingen  met het inbouwen van Chromecast ondersteuning voor zowel iOS als Android. Daarnaast hebben ze bekend gemaakt dat ze de ondersteuning voor het casten/streamen ook gaan inbouwen voor Mac en Windows. Men verwacht dat de stick van google bij een breder publiek populair zal worden zodra de VLC app wordt ondersteund. Het is namelijk heel gemakkelijk om video’s op je iPhone te zetten en met de vlc app af te spelen op je TV. Ook het casten vanaf je laptop met VLC is zo eenvoudig.

Wil je een hardeschijf of usb stick met films aansluiten op je telefoon, zodat je films kan streamen naar je tv? Ook dat is mogelijk. Kijk snel op de tips en tricks pagina voor een eenvoudige uitleg.

Reageren

Klik hier om te reageren