Home ยป Viaplay met Chromecast streamen naar tv
Streamingdiensten

Viaplay met Chromecast streamen naar tv

Viaplay chromecast streamen naar tv

Je kunt Viaplay nu naar je TV streamen met Chromecast. Dit betekent dat je al je favoriete shows en films op het grote scherm kunt bekijken, zonder je zorgen te hoeven maken over kabels of andere aansluitingen. Dat betekent dat je ook de Viaplay Premier League of Formule 1 naar je tv kunt streamen.

Om aan de slag te gaan heb je alleen een Chromecast apparaat en een TV met een HDMI poort nodig. Download dan eenvoudig de Viaplay app op je smartphone of tablet, en maak verbinding met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als je Chromecast. Als je helemaal klaar bent, kun je door de Viaplay catalogus bladeren en direct naar je TV beginnen te streamen.

Als je niet bekend bent met Viaplay, is het een streaming dienst die een grote verscheidenheid aan TV programma’s, films, en live sport aanbiedt. Met een Viaplay abonnement kun je al je favoriete shows en films bekijken wanneer je maar wilt, zonder je zorgen te hoeven maken over reclames of andere onderbrekingen.

Dus als je een manier zoekt om je favoriete Viaplay inhoud op het grote scherm te bekijken, is Chromecast de perfecte oplossing. Probeer het vandaag nog!

Heb je nog geen Viaplay abonnement? Bestel nu met 25% korting!

Viaplay streamen naar tv? Volg deze stappen:

Als je een Android of Apple telefoon of tablet gebruikt, kun je Viaplay naar je TV streamen met een Chromecast apparaat. Dit is hoe:

  1. Zorg dat je Chromecast apparaat verbonden is met je TV.
  2. Open de Viaplay app op je Android telefoon, iPhone of tablet.
  3. Tik op het cast-icoon in de rechterbovenhoek van de app.
  4. Kies je Chromecast apparaat uit de lijst van beschikbare apparaten.
  5. Zodra je Chromecast apparaat verbonden is, zie je het Viaplay logo op je TV.
  6. Om te beginnen met streamen, kies je gewoon de inhoud die je wilt bekijken en tik je op de afspeelknop.
  7. Om het streamen te stoppen, tik je weer op het cast icoon en kies Verbinding verbreken.

Viaplay Chromecast werkt niet

Als je het Chromecast pictogram niet ziet in de app of de speler, controleer dan eerst of de apparaten met hetzelfde netwerk verbonden zijn. Soms zijn er twee verschillende versies op het wifi-netwerk, waarbij het ene netwerk eindigt op ‘5G’. Als je deze versie gebruikt, zorg dan dat beide apparaten met dit netwerk verbonden zijn. Als de apparaten met hetzelfde wifi-netwerk verbonden zijn, sluit dan de Viaplay app en open hem opnieuw. Als dat niet helpt, reset dan de Chromecast door de knop op de Chromecast ongeveer 25 seconden ingedrukt te houden tot er een ververs-icoontje op de TV verschijnt.

Dit reset alle internetinstellingen en werkt de Chromecast software bij. Maak opnieuw een wifi-verbinding via de Google Home app en probeer het opnieuw.

Reageren

Klik hier om te reageren