Home » Viaplay darts live PDC world Grand Prix
Streamingdiensten

Viaplay darts live PDC world Grand Prix

Viaplay darts live grand prix

Het is tijd voor je dartsactie, want het PDC World Darts Championship is weer voor een jaar terug. En je kunt elke wedstrijd live streamen op Viaplay.

Het PDC World Darts Championship is het grootste toernooi in de sport, met 96 van ’s werelds beste spelers die strijden om het prijzengeld.

Met Viaplay darts heb je alle wedstrijden in beeld, van de eerste ronde tot en met de finale. Dus of je nu een die-hard dartsfan bent of gewoon op zoek naar topsport, zorg ervoor dat je afstemt op Viaplay.

Niet alleen kun je elke wedstrijd live volgen, maar je hebt ook toegang tot uitgebreide hoogtepuntenpakketten en je kunt terugkijken wanneer je wilt. Dus zelfs als je even geen tijd hebt om de Viaplay darts live stream te kijken, hoef je geen moment van de actie te missen.

Om het PDC World Darts Championship op Viaplay te bekijken heb je alleen een Viaplay-abonnement nodig. En als je nog geen abonnement hebt, kun je je vandaag nog een Viaplay jaar abonnement afsluiten met 25% korting.

Dus waar wacht je nog op? Ga nu naar Viaplay voor de complete live darts ervaring.

PDC World Darts Grand Prix

Het is weer die tijd van het jaar! De PDC World Darts Grand Prix staat voor de deur, en we kunnen niet wachten om te zien wie er dit jaar tot kampioen gekroond zal worden. Viaplay darts kun je live streamen als je een abonnement hebt, evenals de andere dart wedstrijden. Daarnaast kun je ook naar series, films en andere sporten kijken. Zo kun je onder meer ook met Viaplay formule 1 streamen.

Dit prestigieuze toernooi is een van de hoogtepunten van de dartskalender en trekt altijd veel belangstelling van zowel fans als spelers. Het evenement van dit jaar zal zeker niet anders zijn, en we kunnen niet wachten om te zien wie er als winnaar uit de bus komt.

De PDC World Darts Grand Prix is altijd een felbevochten toernooi, en dit jaar zal dat niet anders zijn. Met zoveel getalenteerde spelers in het veld is het voor iedereen een gok wie er als winnaar uit de bus komt.

Deze darts Grand Prix wordt jaarlijks in het Verenigd Koninkrijk gehouden. Het toernooi is een van de meest prestigieuze in de dartssport en wordt betwist door de beste 32 spelers ter wereld.

Het toernooi werd voor het eerst gehouden in 1994 en werd gewonnen door Phil Taylor. Het evenement is sindsdien elk jaar gehouden en is gewonnen door enkele van de grootste namen in het darten, waaronder Michael van Gerwen, Gary Anderson en Adrian Lewis.

Het evenement wordt dit jaar gehouden van 3 oktober tot en met 9 oktober in Morningside Arena, Leicester. Aan het evenement nemen 32 van ’s werelds beste dartspelers deel, die zullen strijden om een prijzengeld van £ 120.000 die je ontvangt als winnaar.

Het toernooi duurt zeven dagen en de finale vindt plaats op 9 oktober. Het evenement wordt live uitgezonden op Viaplay.

Alle details over het evenement, inclusief ticketinformatie, vind je op de PDC website.

Reageren

Klik hier om te reageren