Home » Succession serie in Nederland kijken
Series

Succession serie in Nederland kijken

© Warner Bros. Entertainment Inc.

Succession is een meeslepende dramaserie die exclusief te zien is op HBO Max. De serie volgt het welgestelde en controversiële gezin Roy, eigenaar van een media-imperium dat zeer invloedrijk is in de politieke en zakelijke wereld. Wanneer de patriarch van de familie, Logan Roy, begint na te denken over zijn opvolging, ontstaat er een hevige strijd tussen zijn kinderen om de controle over het bedrijf te krijgen.

Met een sterke cast en scherpe dialogen weet Succession de kijker vanaf de eerste aflevering te boeien en mee te slepen in de intriges van de familie Roy. Of je nu houdt van drama, politiek of familieverwikkelingen, deze serie heeft voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Klik op de knop hieronder en abonneer je op HBO Max om de spannende serie Succession te bekijken!

Waar gaat de Succession serie precies over?

In de HBO-serie Succession volgen we de machtsstrijd binnen de steenrijke familie Roy. Patriarch Logan Roy heeft zojuist een belangrijke deal afgerond, maar zijn kinderen Kendall, Shiv, Roman en Connor willen ook hun deel van de taart. Naast hun eigen rivaliteit moeten ze ook omgaan met zakenpartners en medewerkers die niet altijd te vertrouwen zijn. In deze recap kijken we naar enkele sleutelmomenten uit de serie.

Kendall’s verraad

In het begin van de serie werkt Kendall voor zijn vader bij het mediabedrijf van de familie. Maar hij begint te twijfelen aan Logan’s leiderschap en probeert zijn eigen deal te sluiten met een zakenpartner. Wanneer Logan hierachter komt, ontslaat hij Kendall. Dit is het begin van Kendall’s zoektocht naar wraak en zijn plan om het bedrijf van zijn vader over te nemen.

Shiv’s dilemma

Shiv is de enige dochter van Logan en heeft altijd afstand gehouden van het familiebedrijf. Maar wanneer ze besluit om voor haar vader te werken tijdens zijn politieke campagne, begint ze zich te realiseren dat ze ook ambities heeft om de leiding te nemen over het bedrijf. Maar haar loyaliteit wordt op de proef gesteld wanneer haar vader haar vraagt om tegen haar broer Kendall te getuigen tijdens een hoorzitting.

Roman’s onzekerheid

Roman is de jongste zoon van Logan en heeft een gevoel van onzekerheid over zijn plaats in de familie. Hij probeert vaak de spot te drijven met zijn broers en zussen, maar voelt zich soms buitengesloten. Dit komt tot uiting in zijn moeizame relatie met zijn vader, die hem vaak kleineert en bekritiseert.

Connor’s eigenaardigheden

Connor is de oudste zoon van Logan en heeft een eigenaardige persoonlijkheid. Hij woont in New Mexico en heeft politieke ambities, maar zijn ideeën worden vaak bespot. Hij probeert ook een relatie te onderhouden met zijn jonge vriendin, die half zo oud is als hij. Ondanks zijn excentriciteiten wil hij toch een deel van het familiebedrijf hebben.

Succession laat zien dat rijkdom en macht niet altijd geluk brengen, en dat familiebanden soms meer schade aanrichten dan goed doen. Het is een meeslepende serie met complexe personages en onverwachte wendingen, die ons doet afvragen hoe ver we zouden gaan om onze eigen belangen te behartigen.

Bekijk de trailer

Reageren

Klik hier om te reageren