Home » Rick and Morty kijken
Series

Rick and Morty kijken

Rick and Morty HBO Max
© Warner Bros. Entertainment Inc.

Ben je op zoek naar een fantastische animatieserie om te kijken? Dan is Rick and Morty misschien wel iets voor jou! De serie, die voor het eerst werd uitgezonden in 2013, volgt de avonturen van Rick Sanchez en zijn kleinzoon Morty Smith terwijl ze door tijd en ruimte reizen en verschillende dimensies en buitenaardse rijken verkennen. Klik op de knop hieronder om deze serie te bekijken op HBO Max.

Waar kan ik Rick and Morty kijken?

Ben je op zoek naar een platform om Rick and Morty te kijken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Hier is een overzicht van enkele streamingdiensten en winkels waar je de serie kunt vinden.

Bol.com Wil je de serie op DVD of Blu-ray kopen? Dan is Bol.com een goede optie. Bol.com heeft de volledige boxset van Rick and Morty te koop.

Netflix Helaas is Rick and Morty sinds augustus 2022 niet meer beschikbaar op Netflix. Het is momenteel niet bekend of de serie ooit weer zal terugkeren op dit platform.

Amazon Prime Video Op dit moment is de serie helaas niet beschikbaar op Amazon Prime Video. Mogelijk wordt de serie in de toekomst aan het aanbod toegevoegd.

Disney+ Rick and Morty is momenteel niet beschikbaar op Disney+. Het is onbekend of de serie in de toekomst op deze streamingdienst zal verschijnen.

Viaplay, Videoland en Ziggo Movies & Series De serie is momenteel niet te bekijken op deze streamingdiensten. Het is onduidelijk of de serie in de toekomst op deze platforms zal verschijnen.

StreamingsdienstBeschikbaarheid
HBO MaxStream nu op HBO Max
Bol.com📀 Koop DVD bij BOL
Netflix
Amazon Prime Video⛔️
Disney+⛔️
Viaplay⛔️
Videoland⛔️
Ziggo Movies & Series⛔️

Waar gaat de serie Rick and Morty over?

Als je nog niet bekend bent met Rick and Morty, vraag je je misschien af waar de serie over gaat. Rick and Morty is een Amerikaanse animatieserie die draait om de avonturen van een briljante wetenschapper genaamd Rick Sanchez en zijn kleinzoon Morty. Samen beleven ze de wildste avonturen terwijl ze door tijd en ruimte reizen en allerlei bizarre situaties beleven. De serie staat bekend om zijn donkere humor en satirische elementen en wordt geprezen om zijn intelligente verhaallijnen en personageontwikkeling.

Bekijk de trailer van deze serie

Ben je nog niet helemaal overtuigd om Rick and Morty te kijken? Bekijk dan de trailer van de serie hieronder en ontdek zelf wat deze show zo uniek en vermakelijk maakt.

Reageren

Klik hier om te reageren