Home » PSV Ajax Live kijken
Content streaming

PSV Ajax Live kijken

PSV Ajax live kijken

Aanstaande zondag 29 oktober 2023 is de wedstrijd PSV en Ajax. Wil jij PSV Ajax live kijken? Bekijk het dan via Canal Digitaal met ESPN!

Ajax PSV Live streamen

Nooit meer een wedstrijd in de Eredivisie missen! Abonneer je op ESPN via Canal Digital en ervaar live-uitzendingen van alle wedstrijden, met meer dan 60 verschillende kanalen. Zelfs als je een match hebt gemist, kun je tot 7 dagen terugkijken. Met de mogelijkheid om het op je tv, telefoon of laptop te kijken, blijf je jouw favoriete club volgen en hoef je geen moment van de actie te missen!

De eredivisie is de top divisie van het Nederlandse voetbal met een aantal wel bekende clubs. Waaronder PSV en Ajax de twee grote namen van de Eredivisie. Ajax heeft momenteel geen grote resultaten op hun naam staan en staan hierdoor zeventiende. Maar ze hebben wel twee wedstrijden minder gespeeld dan de koploper PSV, die nog alle wedstrijden hebben gewonnen in de eredivisie.

Deze wedstrijd kan voor Ajax de kans bieden om drie punten te stijgen. Dit zou voor PSV dan de eerste wedstrijd kunnen zijn die ze zouden kunnen verliezen.

PSV Ajax Waar te zien?

Zorg dat je de spannende wedstrijd PSV Ajax niet mist, maar waar is PSV Ajax te zien? Je kunt eenvoudig ESPN toevoegen via Canal Digital. Of je stapt over naar Odido, de nieuwe voordelige provider waarbij je ook ESPN kunt toevoegen aan je pakket. Bekijk hier meer informatie over Odido door te klikken op de knop hieronder.

PSV Ajax: Ajax op zoek naar herstel!

Nu Ajax als zeventiende dobbert na 4-3 verliezen van FC Utrecht, lijkt de situatie voor Ajax er niet goed uit te zien. Het tekenen van Maurice Steijn zou Ajax misschien helpen naar glorie toen Ajax aan het eind van het vorige seizoen niet heel goed was geëindigd, dachten ze met Steijn het kampioenschap te winnen. Helaas pakte het anders uit.

Maandagavond 23 oktober werd Steijn ontslagen bij Ajax wat er al zat aan te komen, neemt voorlopig nieuw interim-hoofdcoach en oud voetballer Hedwige Maduro het van hem over. Nu maar hopen dat de Ajax fans kans maken op succes. Al is Maduro nu de interim-hoofdcoach, is John van ’t Schip al in gesprek met Ajax om de nieuwe hoofdtrainer van het team te worden. Nou maar hopen dat het met een van hun wel gaat lukken.

Hoe dan ook, we kunnen alleen maar afwachten en de fans en spelers hopen dat Ajax snel zijn weg naar succes zal vinden, want laten we eerlijk zijn. Het is tijd dat ze weer op het podium staan in plaats van in de coulissen te blijven hangen!

Dus ga allemaal zeker PSV Ajax live kijken, want elke voetbalfan wilt graag zien of Ajax nog kan winnen of de koploper uit Eindhoven de top kan behouden!

Reageren

Klik hier om te reageren