Home » HBO Max Nederland abonnement afsluiten
Streamingdiensten

HBO Max Nederland abonnement afsluiten

HBO max abonnement afsluiten in Nederland
HBO max in Nederland

Nederland heeft er een streamingdienst bij. Sinds 8 maart 2022 kun je in Nederland gebruik maken van HBO Max. Het enige wat je hoeft te doen is het HBO Max abonnement afsluiten om toegang te krijgen tot het grote aanbod dat deze streamingsdienst te bieden heeft.

Het standaard abonnement kost slechts € 7,99 per maand

Ieder moment opzegbaar.

Wat is het HBO Max aanbod in Nederland?

HBO Max Nederland

Het aanbod van HBO Max bestaat met name uit content van Warner Bros, HBO, Max Originals, DC en Cartoon Netwerk. HBO Max is naar eigen zeggen een streamingdienst voor het hele gezin. Het aanbod kan echter per land verschillen. Sommige series of films zijn niet in Nederland beschikbaar.

Wil je ook het Amerikaanse HBO Max aanbod kunnen bekijken? Dan kun je NordVPN bestellen. Deze aanbieder heeft zeer veel servers en locaties waardoor je al het aanbod kunt bekijken. De eigen producties van HBO zijn veelal wel onderdeel van het aanbod. Dit zijn onder andere Game of Thrones, The Leftovers, Band of Brothers, OZ, Sex and the City, The Sopranos en Love Life.

Een voordeel van HBO Max is dat de dienst nieuwe bioscoopfilms snel aanbiedt, deze zijn 45 dagen na de bioscooppremière al te kijken op HBO Max. Hiervoor wordt geen meerprijs gerekend.

Wat kost een HBO Max abonnement?

Een standaard HBO Max abonnement kost € 7,99 per maand. Daarnaast kun je ook een jaarabonnement afsluiten. Wanneer je kiest voor het jaar abonnement dan dien je deze 12 maanden vooruit te betalen en hiermee kun je 37% besparen op de kosten.

Wat zijn de voor- en nadelen van de dienst?

HBO Max is eindelijk in Nederland aangekomen! Deze nieuwe streamingdienst van Warner Bros. belooft veel geweldige content, maar is het het geld echt waard? Laten we eens kijken naar de voor- en nadelen van HBO Max, zodat je zelf kunt beslissen.

Voordelen

  • HBO Max biedt een geweldige selectie van zowel nieuwe als klassieke tv-programma’s en films. Er is voor elk wat wils op dit platform, of je nu fan bent van HBO’s originele programmering of op zoek bent naar iets nieuws om te kijken.
  • Naast alle geweldige inhoud op HBO Max krijg je ook toegang tot een aantal andere Warner Bros. platforms, waaronder DC Universe en Cartoon Network. Dit betekent dat je nog meer van je favoriete shows en films op één plek kunt bekijken.
  • HBO Max is ook redelijk geprijsd, zeker als je het vergelijkt met andere streamingdiensten. Voor slechts € 7,99 per maand krijg je toegang tot alle geweldige content op HBO Max.

Nadelen

  • Hoewel HBO Max veel te bieden heeft, zijn er een paar nadelen die je moet overwegen. Allereerst is de selectie van inhoud niet zo robuust als op andere streaming platforms. Dit geldt vooral voor niet-HBO programmering, die moeilijk te vinden kan zijn op HBO Max.
  • Daarnaast is er een beperkte lijst van titels beschikbaar in 4K HDR, wat betekent dat je je favoriete shows en films niet altijd in de best mogelijke kwaliteit kunt bekijken.
  • Ten slotte zijn er bepaalde series en films die wel in Amerika te bekijken zijn en niet in Nederland vanwege de uitzendrechten. Dit valt wel te omzeilen met een VPN dienst. Als je al het HBO Max aanbod wilt kunnen bekijken zouden we een NordVPN abonnement aanraden om ook het aanbod in andere locaties te ontgrendelen.
Tags

Reageren

Klik hier om te reageren