Home » HBO Max in Nederland
Streamingdiensten

HBO Max in Nederland

HBO max in Nederland

Nederland krijgt er een streamingdienst bij. Vanaf 8 maart 2022 kun je in Nederland gebruik maken van HBO Max.

Aanbod HBO Max

HBO Max Nederland

Het aanbod van HBO Max bestaat met name uit content van Warner Bros, HBO, Max Originals, DC en Cartoon Netwerk. HBO Max is naar eigen zeggen een streamingdienst voor het hele gezin. Het aanbod kan echter per land verschillen dus het is nog even afwachten wat er in Nederland allemaal beschikbaar komt. De eigen producties van HBO zullen hoogstwaarschijnlijk wel onderdeel van het aanbod uitmaken. Dit zijn onder andere Game of Thrones, The Leftovers, Band of Brothers, OZ, Sex and the City, The Sopranos en Love Life.

Een voordeel van HBO Max is dat de dienst nieuwe bioscoopfilms snel aanbiedt, deze zijn 45 dagen na de bioscooppremière al te kijken op HBO Max. Hiervoor wordt geen meerprijs gerekend.

Steeds meer streamingdiensten

Met de komst van HBO Max als de zoveelste streamingdienst wordt het er allemaal niet overzichtelijker op. Een oplossing kan het gebruik van Google TV zijn. Dit besturingssysteem van Google is juist gemaakt met het oog op het samenbrengen van de content van meerdere streamingdiensten. Zo kun je onder andere makkelijk titels zoeken binnen alle diensten waarop je bent geabonneerd, en krijg je tips voor nieuwe content uit alle diensten.

Mocht je niet over een TV met Google TV beschikken, dan kan de Chromecast met Google TV een uitkomst zijn.

Wat kost HBO Max?

Een HBO Max abonnement zal naar verwachting rond de € 10 per maand gaan kosten (de exacte prijs voor Nederland is nog niet bekend). Maar het zou ook heel goed kunnen zijn dat de prijs bij introductie een stuk lager ligt door een (tijdelijke) introductie-actie.

Aanmelden voor HBO Max

Zodra HBO Max in Nederland beschikbaar is kun je je aanmelden via de HBO Max website.

Tags

Reageren

Klik hier om te reageren

elf + twintig =