Home » Grand Prix radio app met Olav Mol
Content streaming Streamingdiensten

Grand Prix radio app met Olav Mol

Grand Prix Radio olav mol app streamen

Als je graag Grand Prix Radio met Olav Mol wilt streamen, zijn er twee mogelijkheden: de Android app en de iPhone app.

Als je een Android-gebruiker bent, kun je de Grand Prix Radio app downloaden in de Google Play Store. Na installatie kun je via de app gemakkelijk de stream van Grand Prix Radio opstarten om het formule 1 commentaar te beluisteren.

Download de Android app

Als je een iPhone-gebruiker bent, kun je de Grand Prix Radio app downloaden via de App Store. Ook hier kun je na installatie de stream van Grand Prix Radio direct beluisteren.

Download de iPhone app

Kortom, de Android en iPhone app van Grand Prix Radio zijn beide geschikt om de stream van Grand Prix Radio met Olav Mol te streamen.

Grand Prix radio beluisteren tijdens F1 kijken

Als je graag Grand Prix Radio wilt beluisteren tijdens het kijken naar de Formule 1, en je wilt gebruik maken van een livestream, dan is F1 TV Pro een goede optie. Met F1 TV Pro kun je namelijk alle Formule 1 races live streamen en daarnaast ook genieten van exclusieve content en onboard beelden.

Om F1 TV Pro aan te schaffen, dien je een abonnement af te sluiten op de website van Formula 1. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen, afhankelijk van je voorkeur.

Na het afsluiten van je abonnement kun je de F1 TV Pro stream openen op je computer, smartphone of tablet en deze naast de Grand Prix Radio stream zetten. Op deze manier kun je het commentaar van Olav Mol en de experts van Grand Prix Radio beluisteren terwijl je de race kijkt.

Nederlandse commentatoren van F1 TV PRO

Naast het commentaar van Olav Mol en zijn team op de Grand Prix Radio stream, kun je ook het Nederlandse commentaar van F1 TV Pro beluisteren. Dit Nederlandstalige commentaar wordt verzorgd door Allard Kalff, Nelson Valkenburg, Melroy Heemskerk en Kees Koning.

Om het Nederlandse commentaar te beluisteren op F1 TV Pro, dien je de taalinstellingen van de stream aan te passen naar Nederlands. Vervolgens kun je genieten van het Nederlandse commentaar terwijl je naar de Formule 1 kijkt.

Het is dus niet alleen mogelijk om het commentaar van Olav Mol te beluisteren tijdens het kijken naar de Formule 1, maar ook het Nederlandse commentaar op F1 TV Pro. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat!

Olav Mol Formule 1 commentaar synchroniseren met de beelden

Het is fantastisch dat Olav Mol zijn commentaar kan blijven geven tijdens dit Formule 1-seizoen via Grand Prix Radio. Je kunt de radio aanzetten en het televisiegeluid uitzetten om te genieten van het vertrouwde geluid van Olav Mol en Jack Plooij.

Om ervoor te zorgen dat het geluid van de radio perfect synchroon loopt met de beelden op je televisie, kun je gebruik maken van de synchronisatieknoppen in de app. Klik op de knoppen < 0.5 sec of > 0.5 sec om het geluid te synchroniseren met je beeld tot het perfect gelijk loopt. Zo kun je ongestoord genieten van het commentaar van Olav Mol terwijl je naar de Formule 1 kijkt.

Reageren

Klik hier om te reageren