Home » Chromecast games: de leukste spellen
Chromecast

Chromecast games: de leukste spellen

games-chromecast

Bij het uitkomen van de Chromecast waren er maar weinig leuke games met Chromecast ondersteuning beschikbaar. Inmiddels zijn er diverse games met Chromecast ondersteuning die het spelen meer dan waard zijn. Zeker bij multiplayer games is het samen spelen van spelletjes op een groot scherm een hele leuke bezigheid.  

Highlights 

  • De games die je op de Chromecast kunt spelen zijn vaak even leuk als eenvoudig en daardoor geschikt om zelf of met de kinderen even tussendoor te spelen. Ze variëren van actie-games met een retro-uiterlijk tot bord-games.
  • Met de komst van Google Stadia is de Chromecast ook interessant voor de serieuze gamer. Beschik je voor een Chromecast Ultra of een Chromecast met Google TV, dan kun je games spelen op het cloud gaming platform Google Stadia. 
  • In dit artikel noemen we aantal leuke Chromecast games die je op je TV kunt spelen. Een uitgebreider overzicht van Chromecast games vindt je in de Google Play Store of in de Apple App Store. Ook in de Google store vind je (onder Amusement) een overzicht van games die je op de Chromecast kunt spelen.

Alien Invaders Chromecast game

Deze old school shooter blijft leuk om te spelen. Je kunt hem alleen spelen of met meerdere personen. Om hem te kunnen spelen is een Android TV of Chromecast nodig. De game is beschikbaar op zowel iOS als Android. De game is gratis maar bevat advertenties.

Fire Team for Chromecast

Gebruik je telefoon als joystick om deze retro-arcadegame op je Chromecast te spelen. Je kunt met maximaal 7 spelers spelen, de game is beschikbaar voor iOS en Android.

Just Dance Now

Geniet van de beste nummers en choreografieën van Just Dance zonder console. Dans binnen een paar klikken op je lievelingsnummers en kies uit de 500 beschikbare nummers, waaronder gave nummers van de game Just Dance 2020!  
Deze game is beschikbaar voor iOS en Android.

Colors BattleCast

Colors BattleCast is een strategiespel tegen de klok om meer punten te krijgen dan andere spelers door zoveel mogelijk jouw kleur op het het bord van je tv zetten. 

DrawParty voor Chromecast

Dit spel voor de Chromecast is erg leuk wanneer je vrienden of familie op bezoek hebt. Je Android telefoon of tablet kun je verbinden met de TV via Chromecast. Twee teams doen mee en wie de meeste getekende woorden raadt wint het spel. Dit spel is alleen beschikbaar voor Android.

Tags

Reageren

Klik hier om te reageren