Home » Game of Thrones kijken
Series

Game of Thrones kijken

Game of thrones kijken
© Warner Bros. Entertainment Inc.

Ben jij een echte liefhebber van fantasy en avontuur? Dan is Game of Thrones kijken echt een aanrader voor jou! De serie is gebaseerd op de boekenreeks van George R.R. Martin en heeft wereldwijd miljoenen fans. In deze serie volgen we verschillende families en personages in hun strijd om de macht over het koninkrijk Westeros. Maar waar kun je deze populaire serie eigenlijk kijken? Gelukkig zijn er nog steeds verschillende mogelijkheden om Game of Thrones te streamen. Zo kun je de serie bijvoorbeeld kijken via HBO Max. Als je je nu aanmeldt, krijg je zelfs tot 37% korting op een jaarabonnement. Wacht dus niet langer en bekijk nu alle acht seizoenen van Game of Thrones!

Waar kan ik Game of Thrones kijken?

Als je op zoek bent naar een streamingdienst waar je Game of Thrones kunt kijken, dan kun je terecht bij HBO Max. Alle acht seizoenen van de serie zijn sinds de lancering van HBO Max in maart 2022 beschikbaar in Nederland. Ook kun je ervoor kiezen om de DVD-box of Blu-ray van de serie te kopen bij bijvoorbeeld Bol.com. Helaas kun je de serie niet meer kijken bij Ziggo Movies & Series. Andere streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+ en Netflix bieden de serie momenteel niet aan. Bij Viaplay en Videoland kun je de serie ook niet vinden.

StreamingplatformBeschikbaarheid
HBO MaxAbonneer op HBO max
Bol.comBestel op Bol.com
Ziggo Movies & Series⛔️
Amazon Prime Video⛔️
Disney+⛔️
Netflix⛔️
Viaplay⛔️
Videoland⛔️

Waar gaat de serie Game of Thrones over?

Game of Thrones speelt zich af in het fictieve koninkrijk Westeros, waar verschillende families strijden om de macht over de Zeven Koninkrijken. Centraal in de serie staan de families Stark, Lannister en Targaryen. Maar ook andere families en personages spelen een belangrijke rol in de strijd om de macht. Daarnaast zijn er nog de White Walkers, angstaanjagende wezens die zich achter de Muur bevinden en het koninkrijk bedreigen. De serie is gebaseerd op de boekenreeks A Song of Ice and Fire van George R.R. Martin en staat bekend om zijn politieke intriges, bloederige veldslagen en onverwachte plotwendingen.

Bekijk de trailer van deze serie

Benieuwd naar Game of Thrones en wil je alvast een voorproefje? Bekijk dan hieronder de officiële trailer van de serie:

Reageren

Klik hier om te reageren