Home » Euphoria online kijken serie (2019)
Series

Euphoria online kijken serie (2019)

Euphoria Online Kijken en streamen

Euphoria is de must-watch serie van 2019. Van de maker van HBO’s hitserie Girls en de regisseur van de bekroonde film Call Me By Your Name is deze show een bedwelmende mix van drama, komedie en rauwe emotie.

Met in de hoofdrol Zendaya, een actrice en zangeres die bekend staat om haar rollen in Disney Channel serie Shake It Up en film The Greatest Showman, volgt Euphoria een groep middelbare scholieren terwijl ze navigeren door liefde, drugs en opgroeien. De serie kijkt naar de complexiteit van moderne relaties, en hoe sociale media, cyberpesten en sexting zowel macht geven als vernietigen.

Euphoria is te streamen op HBO Go en HBO Now. Dus, als je dat nog niet gedaan hebt, ga dan kijken en ervaar de show zelf. Als er iets is, zul je geboeid worden door de krachtige en emotionele vertelwijze van de show.

StreamingdienstEuphoria (2019)
Netflix❌ Niet beschikbaar
Amazon Prime Video❌ Niet beschikbaar
Disney+❌ Niet beschikbaar
HBO Max✅ Beschikbaar Bekijk nu op HBO Max
Apple TV+❌ Niet beschikbaar
Paramount+❌ Niet beschikbaar
Peacock❌ Niet beschikbaar

De serie gaat moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Er wordt hard gekeken naar verslaving, geestelijke gezondheid en de gevolgen van slechte beslissingen. De show heeft een all-star cast, waaronder Maude Apatow, Angus Cloud, Storm Reid en Eric Dane.

De kenmerkende donkere en dromerige esthetiek van de show, samen met de rauwe en eerlijke benadering van het tienerleven, maakt Euphoria tot een serie die je niet mag missen. De serie wordt geprezen om zijn realistische en eerlijke weergave van het tienerleven. Critici wijzen ook op de krachtige soundtrack en de prachtige cinematografie.

Over de serie Euphoria

‘Euphoria’ is een Amerikaanse televisieserie uit 2019 die werd uitgezonden op HBO. Het is gemaakt en geschreven door Sam Levinson en is gebaseerd op de gelijknamige Israëlische televisieserie uit 2012. De serie volgt het leven van een groep middelbare scholieren, waarbij verschillende thema’s worden behandeld, waaronder drugsgebruik, relaties, identiteit, trauma en sociale media.

De hoofdrol wordt gespeeld door Zendaya, die de rol van Rue Bennett vertolkt. Andere acteurs en actrices in de serie zijn onder meer Hunter Schafer, Jacob Elordi, Algee Smith en Maude Apatow. ‘Euphoria’ kreeg positieve reacties van critici vanwege de realistische weergave van tienerproblematiek en de prestaties van de cast.

Hieronder vind je een tabel met meer informatie over de serie ‘Euphoria’:

NaamEuphoria
Jaar van release2019
NetwerkHBO
BedenkerSam Levinson
HoofdrolspelersZendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi, Algee Smith, Maude Apatow
Aantal seizoenen2
GenreDrama

Trailer

Reageren

Klik hier om te reageren