Home » Disclaimer

Disclaimer

Algemeen

Ematix (Kamer van Koophandel 60892951) verleent u hierbij toegang tot https://www.allesoverstreamen.nl (Streaming Magazine) en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Ematix en derden zijn aangeleverd. Ematix behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op https://www.allesoverstreamen.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten.

Beperkte aansprakelijkheid

De op https://www.allesoverstreamen.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Ematix. Aan de getoonde teksten, afbeeldingen en andere content kunnen geen rechten worden ontleend. Ematix is niet aansprakelijk voor eventuele schade van welke vorm dan ook als gevolg van onjuiste informatie op https://www.allesoverstreamen.nl.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op https://www.allesoverstreamen.nl. Ematix oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. Ematix zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Ematix en haar licentiegevers en gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Ematix, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van https://www.allesoverstreamen.nl op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, indien daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.