Home » December tip: geef een Chromecast cadeau!
Chromecast

December tip: geef een Chromecast cadeau!

Met de decembermaand voor de deur is het voor veel mensen weer een strijd om een origineel cadeau te bedenken om met Sinterklaas of Kerst te geven. 

Cadeau idee: Chromecast

De Chromecast is zowel qua mogelijkheden als qua prijs een ideaal geschenk waarmee je de plank niet snel mis zult slaan. Het lijkt misschien wel iets meer een “cadeau voor hem” dan voor “haar” maar dat is zeker niet het geval. Mannen vinden het over het algemeen wat leuker om met technische gadgets te spelen dan vrouwen, terwijl vrouwen het vooral belangrijk vinden dat apparatuur eenvoudig is en het gewoon doet. Door de zeer eenvoudige setup en bediening van de Chromecast zullen ook vrouwen dit kleine toppertje waarderen.

Bemind maar toch ook nog onbekend

Als je zelf een Chromecast hebt (of inmiddels meer dan één) en je kunt uitleggen hoe deze werkt, informeer dan eens in je omgeving wie een Chromecast heeft. Je zult waarschijnlijk ontdekken dat een behoorlijk deel van je familie, vrienden of collega’s er nog geen heeft, en ook niet precies weet wat het is. Wanneer je vervolgens uitlegt hoe de Chromecast werkt en wat de toepassingsmogelijkheden zijn, worden mensen al snel enthousiast. Dus met een nieuwe Chromecast als sinterklaas- of kerstcadeau maak je iedereen blij.

De Chromecast kost op dit moment slechts € 39 bij onder andere Bol.com. 

Maak je audio-installatie “connected”

Ook de Chromecast Audio is een mooi cadeau, in het bijzonder voor mensen die een “traditionele” audio-installatie hebben. Muziekliefhebbers hebben daar vaak speakers op aangesloten die van zeer hoge kwaliteit zijn en een klein vermogen hebben gekost, maar die maar weinig meer gebruikt worden. Dat komt omdat de Audio installatie niet gebruikt kan worden voor het afspelen van audio bestanden (mp3) die ergens op schijf staan of voor het afspelen van streaming audio van diensten zoals Spotify. 

Herken je dit bij jezelf of bij familie of vrienden, dan is de Chromecast Audio een zeer goede cadeau tip. Onze oude stereo-installatie met 300 Watt Bose speakers (die op zolder was beland) doet inmiddels ook weer vrolijk mee!

De Chromecast Audio kost ook € 39, en is online verkrijgbaar bij de Mediamarkt.

Geef een Chromecast cadeau

About the author

admin

Add Comment

Click here to post a comment