Home » De serie The last of us (2023) online kijken
Series

De serie The last of us (2023) online kijken

The last of us kijken online

De serie The Last of Us (2023) is een van de meest verwachte televisieseries aller tijden. Deze serie speelt zich af in de post-apocalyptische wereld van het populaire videospel en volgt het verhaal van twee overlevenden, Joel en Ellie, terwijl ze zich een weg banen door een gevaarlijk landschap op zoek naar een nieuw thuis.

De serie The Last of Us (2023) is een duister en emotioneel aangrijpend drama dat het leven van deze twee onwaarschijnlijke overlevenden volgt. Tijdens hun reis door de post-apocalyptische wereld moeten ze de gevaren van de geïnfecteerden, de vijandige menselijke facties en het steeds veranderende landschap trotseren. Onderweg ontdekken ze de kracht van hun band en de kracht van hun keuzes.

In de show speelt een getalenteerd ensemble van acteurs, waaronder Maisie Williams (Game of Thrones), Pedro Pascal (The Mandalorian), en Emily Swallow (The Walking Dead). De serie wordt geschreven door Craig Mazin, die eerdere afleveringen van het geliefde videospel schreef.

Als je op zoek bent naar een spannend, post-apocalyptisch drama, dan is de serie The Last of Us (2023) iets voor jou. Stem af en beleef het aangrijpende verhaal van Joel en Ellie terwijl ze zich een weg banen door de post-apocalyptische wereld, en de kracht van hun band ontdekken. Bekijk The Last of Us (2023) serie vandaag nog online en ervaar een van de meest geanticipeerde shows aller tijden.

StreamingdienstThe Last of Us (2023)
Netflix❌ Niet beschikbaar
Amazon Prime Video❌ Niet beschikbaar
Disney+❌ Niet beschikbaar
HBO Max✅ Beschikbaar Bekijk op HBO Max
Viaplay❌ Niet beschikbaar
Videoland❌ Niet beschikbaar

Informatie over de serie The last of us

NaamThe Last of Us
Jaar van release2023
NetwerkHBO
RegisseurKantemir Balagov
Schrijver(s)Craig Mazin
HoofdrolspelersPedro Pascal, Bella Ramsey
Aantal seizoenen1
GenrePost-apocalyptische drama
Gebaseerd opThe Last of Us (videogame)

Trailer

Reageren

Klik hier om te reageren