Home » Dé 10 beste series op Viaplay
Series

Dé 10 beste series op Viaplay

10 beste viaplay series

Ben je op zoek naar goede series om te kijken op Viaplay? Hier vind je de top 10 van beste series op deze streamingdienst. Als je nog geen Viaplay hebt, kun je op de knop klikken om direct een abonnement af te sluiten.

10 goede series die je kan streamen op Viaplay

Cosmos 9.3 IMDB

Cosmos: Een van de beste series op Viaplay. Verken het universum met ‘Cosmos’, een wetenschappelijke documentaireserie die de geschiedenis van de wetenschap en de mensheid verkent. Met een IMDB score van 9.3 is dit echt een goede serie voor iedereen die geïnteresseerd is in de ruimte en de wetenschap.

Horsepower 8.9 IMDB

Horsepower: Liefhebbers van auto’s en motorsport zullen zeker genieten van ‘Horsepower’. Deze serie biedt een kijkje achter de schermen van de racewereld en de ontwikkeling van enkele van de meest indrukwekkende voertuigen ter wereld. Met een IMDB score van 8.9 is dit een populaire keuze onder autoliefhebbers.

The wine show 8.8 IMDB

The Wine Show: Ontdek de wereld van wijn met ‘The Wine Show’. Deze serie neemt je mee op reis door enkele van de meest spectaculaire wijngebieden ter wereld en biedt inzicht in de productie en smaak van wijn. Met een IMDB score van 8.8 is dit een geweldige keuze voor wijnliefhebbers.

The shield 8.7 IMDB

The Shield: Misdaadliefhebbers zullen ‘The Shield’ zeker waarderen. Deze serie volgt een groep corrupte politieagenten terwijl ze proberen hun stad veilig te houden en hun eigen geheimen te beschermen. Met een IMDB score van 8.7 is dit een spannende en boeiende serie.

Deadwood 8.6 IMDB

Deadwood: Reis terug in de tijd met ‘Deadwood’, een westernserie die zich afspeelt in de 19e eeuw. Deze serie volgt de bewoners van het stadje Deadwood in South Dakota terwijl ze proberen te overleven in het wilde westen. Met een IMDB score van 8.6 is dit een klassieker die elke fan van westerns zou moeten bekijken.

Justified 8.6 IMDB

Justified: ‘Justified’ is een misdaadserie die zich afspeelt in Kentucky en volgt een US Marshal terwijl hij criminelen opjaagt in het landelijke gebied. Met een IMDB score van 8.6 is dit een boeiende serie met veel spanning en actie.

Bron Broen 8.6 IMDB

Bron Broen: Deze Scandinavische misdaadserie, bekend als ‘The Bridge’ in het Engels, speelt zich af op de brug tussen Denemarken en Zweden en volgt de politie terwijl ze een complexe moordzaak onderzoeken. Met een IMDB score van 8.6 is dit een spannende serie die de kijker op het puntje van de stoel houdt.

Community 8.5 IMDB

Community: ‘Community’ is een sitcom over een groep studenten op een community college. De serie volgt hun avonturen terwijl ze elkaar beter leren kennen en leren samenwerken. Met een IMDB score van 8.5 is dit een hilarische en vermakelijke serie.

Spartacus 8.5 IMDB

Spartacus: Actiefanaten zullen ‘Spartacus’ zeker waarderen. Deze serie volgt de legendarische gladiator terwijl hij vecht voor zijn vrijheid en de vrijheid van anderen. Met een IMDB score van 8.5 is dit een geweldige keuze voor fans van actie en avontuur.

Years of living 8.5 IMDB

Years of Living: ‘Years of Living’ is een documentaireserie die zich richt op de gevolgen van klimaatverandering en hoe mensen wereldwijd ermee omgaan. De serie bevat persoonlijke verhalen, wetenschappelijke inzichten en oplossingen voor het aanpakken van de problemen die klimaatverandering met zich meebrengt. Met een IMDB score van 8.5 is dit een indrukwekkende en belangrijke serie die iedereen zou moeten zien.

Conclusie Viaplay aanbod

Zoals je kunt zien kun je aardig wat goede series op Viaplay streamen. De series met de hoogste scores zijn vaak wat oudere series. Wil je zien wat er nu nieuw en populair is? Klik dan hier voor de populairste Viaplay series. En dit is nog maar een kleine selectie van het complete aanbod. Bovendien biedt Viaplay niet alleen series, maar ook een ruime keuze aan films en documentaires, waardoor het een veelzijdige streamingdienst is. Daarnaast is het handig dat je Viaplay kunt kijken op verschillende apparaten en dat je de mogelijkheid hebt om te downloaden zodat je onderweg ook kunt kijken. En mocht je toch nog op zoek zijn naar andere series of films, dan is het zeker de moeite waard om HBO Max te overwegen, aangezien deze streamingdienst een enorm aanbod heeft met vele exclusieve eigen producties.

Reageren

Klik hier om te reageren