Home » Band of Brothers serie kijken en streamen
Series Streamingdiensten

Band of Brothers serie kijken en streamen

Band of brothers kijken streamen

Wil je de serie Band of Brothers kijken? Lees hier hoe je deze serie online kunt kijken en hoe je Band of Brothers kunt streamen op je mobiele apparaten en tv.

Op welke streamingsplatform kan ik Band of Brothers streamen?

Je kunt de serie Band of Brothers streamen op het platform HBO Max. Dit is tevens het enige platform waar je de serie nog kunt bekijken. Deze serie is erg populair onder iedereen die houdt van oorlogsseries. Deze serie komt uit 2001 en krijgt op IMDb een gemiddelde beoordeling van maar liefst 9.4.

Band of Brothers streamen naar TV

Heb je een smart TV dan kun je op je tablet of mobiel de HBO max app installeren. Vervolgens kun je via daar het cast icoon gebruiken om het beeld van je apparaat te delen met je tv. Mocht je geen smart TV hebben, of krijg je het niet werkend? Dan kan het handiger zijn om een Chromecast aan te schaffen. Hier vind je welke chromecast je kunt kopen.

Zo werkt het: open eerst de HBO Max-app op je apparaat en selecteer wat je wilt bekijken. Tik vervolgens op het pictogram “casten” in de rechterbovenhoek van je scherm. Hierdoor wordt een lijst met beschikbare apparaten geopend die castingverzoeken kunnen accepteren, waaronder je tv met Chromecast. Zodra je je apparaat uit deze lijst hebt geselecteerd, tik je erop en geniet je van alles wat HBO Max te bieden heeft op je tv!

Band of Brothers kijken via DVD of Blu-ray

Betaal je liever niet voor een HBO Max abonnement én ben je een van de gelukkige mensen die een DVD-speler of Blu-ray speler in huis heeft? Dan kun je ook de DVD-Box of Blu-ray box aanschaffen. Zo kun je zonder abonnement op een streamingsdienst toch genieten van deze geweldige serie.

Waar gaat de serie precies over?

De tiendelige serie uit 2001 gaat over Easy Company, dat is een eenheid uit het leger van het 506e regiment van de 101st Airborne Division van Amerikaanse leger. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Er zijn voor het maken van de serie onder andere interviews met overlevenden gehouden en daarnaast zijn de brieven van soldaten van Easy Company bestudeerd. In de serie kun je precies zien wat de soldaten doormaken en beleven. Hoeveel moed ze hadden en wat voor een ongelooflijke angsten ze moesten doorstaan. Als elite soldaten werden ze in de ochtend van D-Day gedropt boven Frankrijk om vervolgens mee te vechten tijdens Ardennenoffensief. En zo veroverden ze het Adelaarsnest van Hitler in Berchtesgaden. De eenheid heeft enorme verliezen moeten lijden, maar ze hebben naam gemaakt met hun heldhaftige daden.

Bekijk de trailer

Reageren

Klik hier om te reageren