Home » Ajax Feyenoord streamen met ESPN
Streamingdiensten

Ajax Feyenoord streamen met ESPN

eredivisie kijk live ajax-feyenoord

Aanstaande zondag 19 maart 2023 worden Ajax en Feyenoord live gestreamd met ESPN op Canal Digitaal. Mis niets van de actie uit de Eredivisie!

Bekijk elke wedstrijd van de Eredivisie live met ESPN en krijg toegang tot meer dan 60 kanalen. Je kunt zelfs tot 7 dagen terug kijken als je iets gemist hebt. Met de mogelijkheid om op je tv, telefoon of laptop te kijken, kun je je favoriete club volgen en geen minuut van de actie missen.

De Eredivisie is een van de meest competitieve competities ter wereld. Met zowel Ajax als Feyenoord als twee van de meest succesvolle clubs in de competitie, wordt deze wedstrijd er één om naar te kijken. Beide teams hebben de afgelopen jaren grote successen geboekt, waaronder het winnen van de UEFA Champions League in respectievelijk 2020 en 2021.

Ajax heeft tot nu toe een geweldig seizoen achter de rug, en staat momenteel als tweede op de ranglijst. Ze willen hun voorsprong op Feyenoord vergroten en hun plaats als topclub bemachtigen. Feyenoord, aan de andere kant, staat momenteel op de eerste plaats en zal willen bewijzen dat ze nog steeds een van de topploegen in de competitie zijn en deze positie willen behouden.

Deze wedstrijd wordt er één voor in de boeken, dus zorg ervoor dat je afstemt en Ajax vs. Feyenoord live bekijkt op Canal Digitaal met ESPN. Volg elke minuut van de actie, en mis geen enkel doelpunt, pass of schot!

Deze Eredivisie wedstrijd is een echte klassieker

De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord is een van de meest iconische rivaliteiten in het Nederlandse voetbal. Aanstaande zondag 19 maart 2023 staan de twee ploegen voor de 142e keer tegenover elkaar in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax heeft door de jaren heen de overhand gehad in de rivaliteit, met 70 overwinningen, tegenover 32 overwinningen voor Feyenoord. De twee teams hebben ook 39 keer gelijk gespeeld.

In de 141 wedstrijden die ze tot nu toe hebben gespeeld, heeft Ajax 302 doelpunten gemaakt. Feyenoord heeft er 198 gescoord. De allereerste wedstrijd tussen de twee werd gespeeld op 11-11-1956, en Feyenoord won die met 7-3. De meest recente ontmoeting eindigde in een gelijkspel, met een stand van 1-1.

Aanstaande zondag zullen Ajax en Feyenoord hun legendarische rivaliteit opnieuw hernieuwen. Beide teams zijn in goede vorm, en de wedstrijd belooft een spannende te worden.

Eén ding is zeker: aan passie en intensiteit op het veld zal geen gebrek zijn. En omdat Ajax een lichte voorsprong heeft in het algemene head-to-head record, zullen ze proberen hun voorsprong te vergroten en te bewijzen dat ze nog steeds de koningen van het Nederlandse voetbal zijn.

Stem dus zeker af op deze zondag als Ajax en Feyenoord het voor de 142e keer tegen elkaar opnemen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, en het zal zeker een nieuw hoofdstuk worden in de lange geschiedenis van de grootste rivaliteit in het Nederlandse voetbal.

Reageren

Klik hier om te reageren